IMG_0355.jpgIk ben Anouk van der Jagt. Oorspronkelijk opgeleid als film- en televisiewetenschapper. Na mijn studie ben ik meteen de praktijk ingedoken en heb geruime tijd voor de publieke omroep gewerkt als producer, redacteur, samensteller en eindredacteur.

In 2004 heb ik het roer omgegooid. Tot medio 2014 werkte ik in diverse (management)functies voor dance4life, een internationale goededoelenorganisatie.

Mediation
Bij het Centrum voor Conflicthantering heb ik in 2014/2015 de opleiding tot mediator succesvol doorlopen en inmiddels ben ik MfN-registermediator. Dat betekent dat ik werk volgens de kwaliteitseisen die de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) hanteert voor alle bij haar aangesloten mediators. Na een traineeship van tien maanden bij Mediation voor Jou en de specialisatie Familiemediation bij het Mediation Trainingsinstituut ben ik in het najaar van 2016 als zelfstandige begonnen met fiftyfiftymediation. Ook ben ik als freelance mediator betrokken bij Mediation voor Jou.

“Na een succesvol eerste jaar bij ons aangesloten te zijn als trainee, is Anouk momenteel bij Mediation voor Jou aangesloten als freelance mediator. Inmiddels een ervaren mediator, werkt zij doortastend en professioneel. Hoewel Anouk zich heeft gespecialiseerd als familiemediator, is zij allround op het gebied van conflicthantering en het verlagen van een escalatie. Daarnaast is Anouk een teamplayer, een fijne sparringspartner en een aanwinst binnen de groep mediators van Mediation voor Jou die zich door intervisie en supervisie non-stop ontwikkelen.”  Anneke van Teijlingen, crossborder family mediator en oprichter van Mediation voor Jou.

Een gedachte over “

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s